ROMA PIZZERIA & STEAKHOUSE

Recentreview


5 stjerner ud af 1894 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Roma Pizzeria & Steakhouse. Vil du vide mere? Få mere at vide

19 jun 2024 at 15:21 Super
11 jun 2024 at 7:09 Lækker varm pizza sprøde fritter som altid. Super og venlig service
7 jun 2024 at 15:16 Tusind tak kære venner. Jeg bestilte forkert og i rettede fejlen lynhurtigt med en ekstra levering. Godt gået! Mit i den værste myldretid og i redede min aften
2 jun 2024 at 16:23 Stadigvæk! Byens bedste pomfritter
21 maj 2024 at 4:32 Lækker pizza sandwich og varme sprøde frits og som altid god service
20 maj 2024 at 11:58 Lækker pizzasandwich og shawarma ret gode sprøde fritter. God service som altid
15 maj 2024 at 16:04 Super lækre pizzaer og pizzasandwich Lækker snasket burger og sprøde fritter og som altid god service
12 maj 2024 at 15:04 Fantastisk! Fik den lækreste kylling længe og som sædvanligt de sprødeste pomfritter
9 maj 2024 at 19:59 Leveringstiden var fin taget i højde for helligdag, det er mit foretrukne sted at bestille fra men denne gang ankom maden kold og tør, pomfritterne vi havde bestilt til røg ud med det samme, helt kolde og gummi agtigt Øv
6 maj 2024 at 20:21 Super sprøde og varme fritter - altid god service
5 maj 2024 at 11:15 God indbagt og sprøde fritter. Super kunde service som altid
4 maj 2024 at 14:05 Helt tilfreds som altid - god og varm mad dejlige pizzaer og sprøde fritter samt snasket burger.